dimecres, 1 de juny del 2022

Subvenció aprovada per renovar la sala de psicomotricitat

Bones notícies famílies!

Us informem que un any més el projecte presentat per l'AMPA per rebre la subvenció que l'Ajuntament de Sant Joan Despí atorga a les llars d'infants, ha estat aprovat!  

Aquí teniu una breu descripció del projecte 'Renovem la sala de psicomotricitat amb materials on experimentar i emmirallar-nos':

"La sala de psicomotricitat és un dels espais clau de la Llar ja que a través d'aquesta disciplina els infants milloren el seu desenvolupament, tant a nivell psicomotor (equilibri, to muscular, conèixer el propi cos, etc) però també a nivell afectiu com social (creativitat, concentració, conèixer i afrontar les ports, millorar l'autoestima, etc). 

Des de l'AMPA volem que els nostres fills i filles disposin dels millors materials, actuals i renovats per tal de poder experimentar i desenvolupar les seves capacitats a través de la psicomotricitat. Part del material actual està desgastat a causa de l'ús així que cal renovar-lo i alhora, incorporar nous elements com els cubs amb miralls i amb multi textures". 

Estem molt contentes de poder millorar un any més les instal·lacions i recursos de la Llar d'Infants dels nostres fills i filles gràcies al suport de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, així que en nom de l'AMPA i de tots els infants de La Pomera, moltes gràcies!

Foto: web Hermex
Foto: web Hermex


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada