dijous, 13 d’abril del 2023

Sant Jordi a La Pomera 🌹🐉

Un any més ens preparem per viure la Diada de Sant Jordi a la llar i des de l'Ampa hem organitzat un espectacle de teatre pels infants i una paradeta de roses.

Enguany, hem triat l'espectacle 'Xino Xano' de la companyia Fes-t'ho com vulguis que convida a gaudir de l'amistat, somniar a conèixer el món i descobrir que caminar és una bona manera per començar a fer-ho. La representació es farà dimecres 19 en dos passes, un per petits i mitjans, i un altre per grans. Segur que els encanta perquè és participatiu, tendre i divertit! 😊

I tot i que el dia de Sant Jordi cau en diumenge, des de l'Ampa no volem perdre l'ocasió de celebrar un dels dies més macos de la nostra cultura així que divendres 21 muntarem una paradeta de venda de roses a 3€ en horari d'entrada i sortida a la porta de la llar (de 9 a 9.30h - de 16 a 16.45h). Aprofitem per demanar voluntaris/es per estar a la parada. Gràcies! 

Us recordem que tots els beneficis de la venda de roses així com el pagament de la quota anual (25€) van íntegrament a activitats i millores pels nostres fills i filles, com per exemple l'obra de teatre, la festa de final de curs, etc. 

Us esperem a tots i totes amb un munt de roses vermelles precioses! 🌹

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada